r
Nosalty Logó

Spagetti carbonara 2.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szabina
Spagetti carbonara 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 826 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3305 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 311 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.1 g

Zsír

  • Összesen
    35.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1173.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    430 mg
  • Nátrium
    434 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    314 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 826 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108.4 g

Zsír

  • Összesen
    142.9 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    671 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4695.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    388 mg
  • Kálcium
    493 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    324 mg
  • Foszfor
    1720 mg
  • Nátrium
    1735 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    387.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    408.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    472 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1256 micro
  • Kolin:
    555 mg
  • Retinol - A vitamin:
    455 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    180 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    537 micro
Összesen 3305 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    164 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 311 kcal

Elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük
  2. Kevés olívaolajon megpirítjuk a bacont.
  3. Ameddig pirul a bacon, a tojássárgájákat, a fokhagymasót és a tejszínt jól összekeverjük.
  4. A megpirított baconre öntsük rá a tejszínes mártást és kevergetés mellett főzzük, amíg besűrüsödik.
  5. A mártást összekeverjük a tésztával, s már tálalhatjuk is.
  • Receptkönyvben: 948
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 65
  • Össznézettség: 197956
  • Feltöltés dátuma: 2009. április 18.

Ajánló

Tipp: A mártásba a tészta főzővizéből kb. 1/2 dl-t öntsünk, így az "selymesebb" lesz. ( by Jamie Oliver ;) ) Tálalásnál szórjuk meg apróra vágott snidlinggel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Szabina 13 recept

Villámgyors vacsora!

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek