r
Nosalty Logó

Omlós csirkemell pirított zöldséges tésztával

AlbiGasztro
Omlós csirkemell pirított zöldséges tésztával
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A bundás csirkemellhez

908
Kalória
47.2g
Fehérje
156.9g
Szénhidrát
6.9g
Zsír
286.3g
Víz
36.5g
Koleszterin
6.9g
Élelmi rost
13.4g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 908 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 1816 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 132 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3226.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    689 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    1045 mg
  • Nátrium
    1243 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    156.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    286.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 908 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    94.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6452.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1378 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    2090 mg
  • Nátrium
    2485 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    313.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

Víz

  • Összesen
    572.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    667 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 1816 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    465.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    41.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 132 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A csirkemellet vékonyra szeleteljük, majd sózzuk, borsozzuk. Egy edénybe tesszük, rászeleteljük a fokhagymákat, majd felöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje a húsokat. Hagyjuk 30 percig pácolódni, addig készítsük el a tésztát.
  2. A tésztához forraljunk vizet, sózzuk, és adjunk hozzá egy kis olajat, majd főzzük puhára. Amíg a tészta megfő, addig egy wokban vagy serpenyőben melegítsünk egy kis olajat, adjuk hozzá a durvára vágott hagymát, és pirítsuk meg.
  3. Miután szép színe lett a hagymának, keverjük bele a zöldségeket, és öntsünk hozzá egy kis szójaszószt. Vigyázzunk a szósz mennyiségével, mert nagyon sós. Kóstoljunk! A megfőtt tésztát szűrjük le, és adjuk hozzá a zöldségekhez. Ekkor öntsük nyakon még egy kis szójaszósszal, és pirítsuk szép barnára.
  4. Készítsük el a panírt a húsokhoz. Kezdjük azzal, hogy egy keverőtálban a 3 tojásfehérjét, az ásványvizet, sütőport, lisztet, sót, borsot egységes, sűrű palacsintatésztává keverjük. A bepácolt húsokat forgassuk meg a panírban, majd forró olajban süssük aranybarnára.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 25 p

A népszerű magyar "kínai" fogást bárki elkészítheti otthon.

További receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Hankusz Sára

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...