Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A vöröhagymától abban különbözik, hogy az illata és az íze is enyhébb, enyhén édeskés, ezért kiválóan használható salátákba, hamburgerekbe.
A fehér hagyma (hamburger hagyma) érdekessége, hogy kiszáradás után is fehérek maradnak buroklevelei.
Állítólag e hagymafajta illóolajától sem lábad olyan gyorsan könnybe a szemünk, de sokat segít, ha felvágás előtt 10 percre mélyhűtőbe tesszük, mivel hidegen lassabban zajlanak le a kémiai folyamatok. Nem tárolható olyan sokáig mint a vöröshagyma.

mikor vegyem

bármikor

hogyan tároljam

száraz,hűvös helyen

Fehér hagyma alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!