r
Nosalty Logó

Gazdag franciasaláta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gazdag franciasaláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1135 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2268 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 137 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    40 g

Zsír

  • Összesen
    81 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    561 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2126 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    765 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    606 mg
  • Nátrium
    649 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.3 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    342.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    652 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    322 mg
  • Retinol - A vitamin:
    640 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    353 micro
Összesen 1135 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    80 g

Zsír

  • Összesen
    162 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    1121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4252.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    1530 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    1211 mg
  • Nátrium
    1298 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.5 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    685.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1304 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    188 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    644 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1280 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    706 micro
Összesen 2268 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    255.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kifőzzük a zöldségkeveréket, és a tojásokat.
  2. Ezalatt kis kockákra vágjuk az almát (nem hámozzuk meg), a sajtot, és a csemege ubit.
  3. Mindent egy tálban összekeverünk, hidegen tároljuk.
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 15586
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 14.

Ajánló

A képen díszítésnek piros paprikát használtam, és köretként ettük rántott tintahalkarikákkal.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A férjem nagybátyáéknál így készül a franciasali, csak azóta szeretem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek