Itt az új szerelem: gyümölcsös, habos-krémes SZENDVICS!

A szendvicsre úgy gondolunk, mint egy sós fogásra. Japánban persze ezen is csavarnak egyet, és édesen is fogyasztják.   

A gyümölcsös szendvics, japánul furutsu sando hihetetlenül nagyot megy mostanában az Instagramon. Több, mint 15 ezer posztban említik meg ezt a krémes, habos édességet. Az angolosan csengő, japán nevű édesség az, aminek a képek alapján tűnik.

Puha, fehér kenyérszeletek közé helyezett habos-krémes töltelék, amibe friss gyümölcsök vannak rétegezve.

A töltelék pedig nagyon egyszerű: jó adag hófehér tejszínhab.Ez a szendvics nem átlagos kenyérből készül. A japán "tejkenyér", vagyis shokupan az ismerős liszten kívül tartalmaz tejet és tojást is.

via BonAppetit

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Miben más a panko, mint a jól ismert zsemlemorzsa? Végre kiderül!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek