Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
A legomlósabb rántott csirke
A nyáron kicsit eltűntem - oka volt. Két éves amerikai életem kedvenc receptjeit gyűjtöttem össze egy szakácskönyvben. A déli rántott csirke viszont kimaradt, ezt most pótlom!
Borúra leves - nyár végi paradicsomőrület
Az ember nehezen veszi rá magát a paradicsom befőzésére, de ha egyszer túl van a procedúrán, alig várja, hogy felhasználja. Az őszi idő miatt én egy krémes levessel kezdtem!
Életed legjobb vega burgere
Ha nyár, akkor hamburger - a kerti sütögetéseknek ugyanis egyre inkább elmaradhatatlan kelléke az amerikai szendvics. Most egy pikáns, vega kaliforniai változatot hoztam!
S'more, avagy adj még egyet!
Amerikában nem csak a grillezésnek, a tábortűznek is vannak hagyományai. A legkedvesebb falatjuk egy édesség - pillanatok alatt elkészül, és biztosan a gyerekek kedvence lesz!
Ha megmaradt a kenyér...
A ráérős reggeli az a műfaj, amiért már a hét elején megéri várni a hét végére. Főleg, ha az adott fogás gyors, olcsó, és még szezonális is!
Te tudod, hogy készül a patty melt?
A hamburgert ismerjük, reubent már hoztam nektek, most íme, itt egy újabb, viszonylag ismeretlen szendvics, a patty melt!
Kedvenc a keleti partról: rákpogácsa
Egy olyan amerikai étel, ami ott nagyon népszerű, nálunk viszont kevésbé ismert. De ha hozzájutunk a rákhúshoz, csak ezt készítsük belőle!
A lángos amerikaiul
Milyen arcot vágnál, ha a hűtőt kinyitva egy rózsaszín elefántot találnál? Mert szerintem én pont olyat vágtam, mikor az amerikai sivatagban a navajo indián lángossal kínált.
Egészséges és gyors falatok Halloweenre
Nem, a Halloween nem magyar ünnep - de ha mégis van hozzá kedvetek, hoztam három egészséges, gyors és olcsó receptet, melyek elkészítésébe még a gyerekeket is be lehet vonni!
Klasszikus amerikai receptek másképp
Az amerikai ételekről általában az jut eszünkbe, hogy egészségtelenek. Ez nem feltétlenül igaz, nagyon próbálkoznak, hogy egészségesebben éljenek. Én most három példát hoztam.
Életem legjobb rácsos pitéje
A piték között nemcsak a töltelék tesz különbséget, hanem a tészta is. Nos, én úgy érzem, sőt ki merem jelenteni: ráleltem a tökéletes rácsos pite receptjére és technikájára!
Kerti parti amerikai módi szerint
Az amerikai konyha rossz hírének javítására kettő receptet hoztam. A július 4-hez passzoló két szendvicsnek köze nincs a gyorskajához - otthon elkészítve igazi ínyencfalatok!
5 desszert 5 perc alatt kánikulára
Világ életemben mindenevő voltam, de a napokban úgy felhúztam magam a boltban egy terméken, hogy  eldöntöttem, megnézem milyen egy vegán-gluténmentes desszert. Illetve öt!
A világ legjobb melegszendvicse
Ha amerikai szendvicsre gondolunk, mindig a hamburger ugrik be először - pedig nála sokkal jobb darabokat is fejlesztettek errefelé. Nézzük az egyik legjobbat, a reubent!
Amerika kedvenc kocsmai kajája
Amerika kedvenc sörkorcsolyája, a Buffalo-wings tükörfordításban azt jelenti: bölényszárny. Valójában egy ropogós, csípős csirkeszárnyról van szó - kóstolásra erősen ajánlott!

Korábbi bejegyzések