hozzászólások

leírás

Számtalan ecetfajta közül válogathatunk, legyen szó akár gyümölcsbor-, vagy fűszerecetekről, utóbbiak egyik jellegzetes képviselője a tárkonyecet. A tárkonyecet savtartalma 5-6% körül mozog. A tárkony kellemes illatú, aromás fűszernövény, amelyet már a középkortól kezdve használnak, az ételeknek egyedülálló, pikáns, kissé savanykás ízt ad. Az erdélyi magyar konyha, illetve a francia konyha egyik kedvenc fűszere, leveseket, mártásokat, salátákat, illetve sült húsokat ízesítenek vele. A tárkonyból készült ecetet leggyakrabban saláták ízesítéséhez használják. Tárkonyecetet vásárolhatunk készen is, illetve elkészíthetjük magunk is, tárkonylevél, alkohol és enyhe ecet felhasználásával.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Tárkonyecet alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!