hozzászólások (3)

leírás

A német nyelvterületen pudingnak, egy legtöbbször hidegen tálalt édességet neveznek, mely tejből - keményítővel, búzadarával vagy tojással készül.
Napjainkban készpudingot vagy pudingport kínálnak a boltok polcain. A pudingpor a XIX. század második felétől került forgalomba. Fő alkotóeleme a kukorica keményítő.
A pudingpor egy porkeverék, mely kukorica keményítőből, sóból, aroma- és színezőanyagokból, mint alapösszetevőkből áll.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Eredeti csomagolásban száraz helyen, a feltüntetett dátumig.

Pudingpor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (3)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Törölt Felhasználó
        Törölt Felhasználó v, 2010-07-04 10:39

        Sziasztok
        :D
        Németországból hoztunk puding port de német leírás van a csomagoláson
        és nem tudjuk hogy kel elkészíteni mi kell hozzá ?

        léccives ha valaki tudja hogy mi kell hozzá ill hogyan kel elkészíteni
        akkor irja meg
        előre is kösszönöm

        panyitimi
        Panyitimi / panyitimi k, 2009-12-22 13:38

        A pudingpor batran helyetesitheto kemenyitovel/kukoricaliszt/ es vaniliaval. Ezekben legalabb nincs mesterseges szinezek , kulonbozo tartositoszerek es adalek anyagok! Sokkal egeszsegesebb! Amennyiben gyumolcsos pudingra vagyunk,adjuk hozza izles szerint a gyumolcsoket vagy akar termeszetes aromakat!Kiserletezzunk!