hozzászólások

leírás

 
A cheddar egy tehéntejből készült tömör, kemény sajt. Története Angliából ered, s a mai napig az angolok kedvenc sajtjának mondják. A cheddar színe sárgás, íze diós, zsírtartalma kb. 48%. Érlelési ideje meglehetősen hosszú, 6-12 hónapig tart. A cheddar jól szeletelhető, reszelhető, Angliában és Amerikában elsősorban ezt a sajtot használják pizzákra, melegszendvicsekhez, tésztafeltétként, de ezeken kívül is rendkívül sokoldalúan alkalmazható sajtféle.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, légmentesen záródó dobozban.

Cheddar sajt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!