Ezt főzik Rihannának és a többi popsztárnak a Sziget fesztiválon

Közel hétezer adag ételt főz a Szigeten fellépő nemzetközi és hazai popsztároknak Orosz Gábor executive séf. Itt a menüsor és a különleges ételkérések!

„A backstage ételkínálatának összeállítása komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól a kifinomult ételekig mindent kell tartalmazni a menünknek” – meséli Orosz Gábor, a KIOSK Executive Séfje, aki közel 100 fős csapatával karöltve állítja össze a Nagyszínpad-backstage ételkínálatát és szolgálja ki a fellépők igényeit idén már másodszor. - számol be róla a hvg.hu.

Minden évnek megvan a maga tematikája, idén a BBQ-ra helyezi a hangsúlyt a csapat – bükkfatüzeléses szmókerben készülnek majd a húsfalatok.

Orosz Gábor nemcsak séfként, megoldóemberként is funkcionál, ha a sztároknak különleges kéréseik vannak: „Az elmúlt években volt már példa arra is, hogy valaki ad hoc sushit rendelt, ezért felpattantam a robogómra és beugrottam a belvárosba, hogy beszerezzem. Eddig mindent megoldottunk, nem tudnak kifogni rajtunk. Természetesen nem szabad megrettenünk, akkor sem, ha olyan különleges kérésekkel találjuk szembe magunkat, mint a manuka méz, kecsketej vagy az organikus biomajonéz.Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így magam készítem el bio alapanyagokból” – magyarázza a séf.

És ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

(NOSALTY/HVG)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek