Ezek a legjobb őzgerinc-sütik!

Valljuk be, az őzgerinc-sütikért szinte mindenki odavan, de szinte biztos, hogy csak hétvégén kapjuk elő a formánkat, hogy az ebédet levezessük valamilyen finom gyümölcskenyérrel vagy krémes finomsággal.

A könnyű, még folyékony tésztákat előszeretettel kombináljuk gyümölcsökkel, főleg bogyósokkal, de jöhetnek a kandírozottak is. A zselatinnal megszilárdított túrós változatok viszonylag hamar elkészülnek, nagyon szép formát kapnak az őzgerincben és szépen szeletelhetőek a gerinceknél. Mutatjuk a legjobb receptjeinket, sütire fel!

{ GALÉRIA = title:%C3%89des%20finoms%C3%A1gok%20%C5%91zgerincben, 1,2,3,4,5,0 }

Cukor nélkül, édesen >>

Az istenek gyümölcse >>

Szuperélelmiszer – a mindentudó méz >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk