9 igazán tavaszi medvehagymaleves

A medvehagyma megjelenése a piacokon jelzi, hogy most már biztosan és végérvényesen beköszöntött a tavasz. Szinte mindenhez felhasználhatjuk, ma készítsünk belőle krémlevest!

  1. 1.

    Medvehagyma krémleves Vicikó konyhájából

  2. 2.

    Medvehagyma krémleves 3.

  3. 3.

    Fehérboros-sajtos medvehagyma-krémleves

  4. 4.

    Medvehagyma-krémleves ahogy Gizi készíti

  5. 5.

    Medvehagymaleves Nicki konyhájából

  6. 6.

    Medvehagyma-krémleves Zsuzsamama konyhájából

  7. 7.

    Háromhagymás-krémleves medvehagymás krutonnal

  8. 8.

    Spárgás medvehagyma-krémleves

  9. 9.

    Egyszerű medvehagyma-krémleves

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!