WAMP - A kedvenc karácsonyi vásárod

Végre elindult a karácsonyi visszaszámlálás, és ezzel együtt a WAMP karácsonyi szezonja is. Gyere el az adventi vásárra, mi is ott leszünk!

Játssz velünk, válaszolj kérdésünkreés legyen tiéd a 10 darab páros belépő közül az egyik a december 13-i WAMP karácsonyi vásárra!

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Az ajándékvásárlás sosem egyszerű feladat, de Karácsonykor az összes családtagnak, barátnak, ismerősnek megtalálni a tökéletes kedvességet, valódi próbatétel.Bronz-, ezüst- és aranyvasárnap a Millenáris B csarnokában biztosan mindenki megtalálja a tökéletes meglepetést, hiszen a közel 200 kiállító asztalai igényes designtárgyaktól, ruháktól, ékszerektől, minőségi élelmiszerektől és gasztronómiai termékektől roskadoznak majd.

Több tucat alkotó kifejezetten gyerekholmikkal készül. A különféle korosztályoknak szóló vidám és különleges gyerekruhák mellett gyerekjátékok, textilfigurák és temérdek mesekönyv is beszerezhető. A Baby on Cloud termékeit a skandináv trendek inspirálják. A kis manufaktúra célja a letisztult és egyben stílusos kiegészítők készítése, elsősorban gyerekszobákhoz. Akik lakásukat szeretnék néhány különlegesebb darabbal otthonosabbá varázsolni, azok sem csalódnak majd, hiszen a finom kerámiakészletektől kezdve, a lakástextileken keresztül, mécsestartók, lámpák, kisebb bútorok, bőrpuffok és sok más kiegészítő közül választhatnak. Az Iftiin márka például egy lapra szerelhető karton karácsonyfát mutat be, amely megvilágítva különösen szépen mutat. Környezetbarát, kis dobozkában elfér, és hosszú évekig gyönyörködhet benne a megajándékozott. Szintén karácsonyi hangulatba hoznak a Lamoppe fenyőfával dekorált ízléses párnái.

Az ünnepek előtt a gasztro kiállítók is szép számmal képviseltetik magukat, hiszen ilyenkor mindenki könnyebben elcsábul a különleges finomságok láttán. A szépen csomagolt, ajándéknak sem utolsó csokoládék, bonbonok, lekvárok mellett kekszek, sütemények, mézek, borok, párlatok, olivaolajok, pástétomok és más húsfélék is kaphatóak lesznek, de jónéhány cukrászda és kávézó is kitelepül, s akik nézelődés közben megéheznek, azokat helyben fogyasztható őszi-téli csemegék, hagyományos és szokatlan finomságok várják. A hideg téli estéket már egy meleg ital is feldobhatja, pláne ha a hő hatására dekort váltó Moringa bögrében szervírozod. Ha pedig igazán különleges teát kínálnál benne, a Luis Teaházban különleges teakeverékek közül választhatsz.

Nem csak csokirajongókat vesz le a lábáról Szántó Tibor szakértelme. A márka idén előre összeállított karácsonyi ajándékcsomagokkal is készül, amelyekben a főszerepet Madagaszkár, a vörös áfonya, a narancs és a mandula játssza. Természetesen cukormentes változatban is.

Hangolódj az ünnepekre, és töltsd velünk stílusosan ezeket a napokat, keresd a NoSalty Webshopját is a WAMP-on!

A játék időtartama: 2015. december 10-11., 18:00.Sorsolás: 2015. december 11. 18:00A Játékban résztvevők elfogadják aNosalty Felhasználói feltételeités aJátékszabályzatot!Gratulálunk a nyerteseknek! A jegyekről információt e-mailben küldtünk!

1. HetesiBéláné
2.ReznekLászlóné
3. Pethő Beatrix
4. Bakos Istvánné
5. Gellér Nikolett
Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek