Vidám, húsos falatok

Ha a te gyereked is éppen az „Utálom a húst!” korszakát éli, vagy csak szeretnél kicsivel több fehérjét juttatni szervezetébe, tarts velünk és tudd meg, miként szerettetheted meg vele a husit!

A képlet egyszerű: a szemünkkel is eszünk, és ez hatványozottan igaz a gyermekekre. Nem kell mást tennünk, mint formába hozni a húsételeket. Egy-két ötletes tálalás és nyert ügyünk lesz, meglátjátok!

Így a fasírtból is nagy kedvenc lesz

Vegyük elő a kreatív énünket a konyhában is: ezúttal ne az unalmas pogácsa- vagy golyóformában tálaljuk a fasírtot, hisz mennyivel izgalmasabb a kicsiknek felfalni egy egész fasírtsünit vagy éppen teknőst?

Farsangi falatok a nagyvilágból >>

Megszokott formák – szokatlan ízek

Az ámulattól szólni sem tudó gyermek biztosan nem hagyja ki a fonással készített pulykahusit vagy a darált húsos tésztát, de a mindent vivők a virslis copfok lesznek.

Meglepő húsételekért kattints ide!

{ GALÉRIA = title:Vid%C3%A1m%20h%C3%BAs%C3%A9telek, 0,1,2,3,4,5 }

Ne tartsd magadban! >>

Édesség. Vagy mégsem?

Muffin, torta, kuglóf. Biztosan minden gyermek nagy kedvence. Édesen. Na, de sósan, húsosan? Így is imádni fogják, semmi kétség.

Az örök befutó: húsgombóc

Játékos formájával egyből elnyeri a csemeték tetszését, már csak azt kell eldöntenünk, hogy a klasszikus paradicsomos változatot készítjük, vagy a svéd húsgolyót. És ha még spagettit is teszünk a kis tányérkákra, teljes lesz az öröm.

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!