Szupermarketben bulizik a Scooter

Ki ne emlékezne a 90-es évek német technocsapatára, és annak hidrogénfejű frontemberére, aki egyik legnagyobb slágerükben ordítva kérdezi, hogy "mennyibe kerül a hal?".

A különös című, "How much is the fish?" (magyarul: Mennyi a hal?) 1998-ban készült Scooter-dal máig él a köztudatban, sokan még napjaiban is nevetve emlegetik fel a technotrió agyament számának refrénjét. Valószínűleg a legnagyobb német szupermarketlánc munkatársaiban is erős nyomot hagyott a könnyen megjegyezhető (bár annál érthetetlenebb című) sláger, hiszen legújabb reklámfilmjükben a szőke ikon, H.P. Baxxter ezzel a kérdéssel indítja bevásárlását a német Edeka áruházban.

Persze mindezt három haver ugratására, akik a rave-sztárt felismerve, letaglózva állnak bevásárlókocsijukkal a szupermarket polcai között. A végtelenül szórakoztató kérdésre hamar érkezik is válasz: - 1 Euro 59! - válaszol egy áruházi munkatárs a sorok közül. A Scooter ordibáló "énekese" és a három barát megdöbbenve konstatálja a választ, majd heccből megkérdezik, mennyibe kerül a májas hurka. Erre is jön a válasz: - 9 Cent! - Valóban ennyire olcsó? - kiállt fel hitetlenkedve a rave-sztár, majd a kassza felől érkezik is az ismert "Hyper, Hyper" bekiabálás, és beindul a spontán rave-party az üzletben...

Nem ez az első alkalom, hogy a német Edeka egy zenésszel forgat reklámfilmet: egy évvel ezelőtt Friedreich Lichtenstein jelent meg a polcok között és azt énekelte, az áruházban minden “szuperjó, szuperszexi, szuperédes, szuperkönnyű”.

Olvastad már?

Ennél szexibb reklám ma már nem lesz

(via HVG)

Hozzászólások

viqus

Tavaly HP baxter az orosz média marktot reklámozta ugyanezzel a számmal.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?