Szupermarketben bulizik a Scooter

Ki ne emlékezne a 90-es évek német technocsapatára, és annak hidrogénfejű frontemberére, aki egyik legnagyobb slágerükben ordítva kérdezi, hogy "mennyibe kerül a hal?".

A különös című, "How much is the fish?" (magyarul: Mennyi a hal?) 1998-ban készült Scooter-dal máig él a köztudatban, sokan még napjaiban is nevetve emlegetik fel a technotrió agyament számának refrénjét. Valószínűleg a legnagyobb német szupermarketlánc munkatársaiban is erős nyomot hagyott a könnyen megjegyezhető (bár annál érthetetlenebb című) sláger, hiszen legújabb reklámfilmjükben a szőke ikon, H.P. Baxxter ezzel a kérdéssel indítja bevásárlását a német Edeka áruházban.

Persze mindezt három haver ugratására, akik a rave-sztárt felismerve, letaglózva állnak bevásárlókocsijukkal a szupermarket polcai között. A végtelenül szórakoztató kérdésre hamar érkezik is válasz: - 1 Euro 59! - válaszol egy áruházi munkatárs a sorok közül. A Scooter ordibáló "énekese" és a három barát megdöbbenve konstatálja a választ, majd heccből megkérdezik, mennyibe kerül a májas hurka. Erre is jön a válasz: - 9 Cent! - Valóban ennyire olcsó? - kiállt fel hitetlenkedve a rave-sztár, majd a kassza felől érkezik is az ismert "Hyper, Hyper" bekiabálás, és beindul a spontán rave-party az üzletben...

Nem ez az első alkalom, hogy a német Edeka egy zenésszel forgat reklámfilmet: egy évvel ezelőtt Friedreich Lichtenstein jelent meg a polcok között és azt énekelte, az áruházban minden “szuperjó, szuperszexi, szuperédes, szuperkönnyű”.

Olvastad már?

Ennél szexibb reklám ma már nem lesz

(via HVG)

Hozzászólások (1)

viqus

Tavaly HP baxter az orosz média marktot reklámozta ugyanezzel a számmal.

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty