Szupermarketben bulizik a Scooter

Ki ne emlékezne a 90-es évek német technocsapatára, és annak hidrogénfejű frontemberére, aki egyik legnagyobb slágerükben ordítva kérdezi, hogy "mennyibe kerül a hal?".

A különös című, "How much is the fish?" (magyarul: Mennyi a hal?) 1998-ban készült Scooter-dal máig él a köztudatban, sokan még napjaiban is nevetve emlegetik fel a technotrió agyament számának refrénjét. Valószínűleg a legnagyobb német szupermarketlánc munkatársaiban is erős nyomot hagyott a könnyen megjegyezhető (bár annál érthetetlenebb című) sláger, hiszen legújabb reklámfilmjükben a szőke ikon, H.P. Baxxter ezzel a kérdéssel indítja bevásárlását a német Edeka áruházban.

Persze mindezt három haver ugratására, akik a rave-sztárt felismerve, letaglózva állnak bevásárlókocsijukkal a szupermarket polcai között. A végtelenül szórakoztató kérdésre hamar érkezik is válasz: - 1 Euro 59! - válaszol egy áruházi munkatárs a sorok közül. A Scooter ordibáló "énekese" és a három barát megdöbbenve konstatálja a választ, majd heccből megkérdezik, mennyibe kerül a májas hurka. Erre is jön a válasz: - 9 Cent! - Valóban ennyire olcsó? - kiállt fel hitetlenkedve a rave-sztár, majd a kassza felől érkezik is az ismert "Hyper, Hyper" bekiabálás, és beindul a spontán rave-party az üzletben...

Nem ez az első alkalom, hogy a német Edeka egy zenésszel forgat reklámfilmet: egy évvel ezelőtt Friedreich Lichtenstein jelent meg a polcok között és azt énekelte, az áruházban minden “szuperjó, szuperszexi, szuperédes, szuperkönnyű”.

Olvastad már?

Ennél szexibb reklám ma már nem lesz

(via HVG)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!