Saláta és öntet - csodálatos ízösszeállítások!

Egy salátamárka, mely elkötelezett híve a finom ízeknek és a csodásan összeállított tányéroknak. Most új öntetekkel kínálja termékeit. Kóstold meg őket! (x)

Tokaj Dressing – új salátaöntetek az eisbergtől

Az eisberg elkötelezett híve az egészséges életmódnak, ám emellett jól tudjuk, hogy senki nem szeret lemondani a finom ízekről. Bár a keverékeinkben használt különböző fajtájú saláták önmagukban is teljes ízélményt adnak, régóta kerestük a módját, hogy miképp tehetnénk ezeket az ízeket kifinomultabbá. Így született meg az eisberg új öntetcsaládja, amely alapját a Borecet Kft. ecetmanufaktúra tokaji borból, természetes erjesztéssel készült borecetei adják.

Az eisberg új öntetcsaládjának köszönhetően pedig az ecet pozitív hatásai, különleges ízek formájában a minden napi étkezések része lehet. Az új öntetek megalkotásakor fontos szempont volt, hogy ehhez a Magyarország egyik legszebb vidékén készülő, különleges és kiváló minőségű ecethez méltó partnereket válasszunk.

Ezeket olvastad már?

Így született meg a Tokaj Dressing termékcsalád hazai gyümölcsökkel, egzotikus fűszerekkel és spanyol olívaolajjal, hogy az őszi borongós napokon se kelljen lemondani a nyár ízeiről és lendületéről. Négy gyümölcsös – alma, málna, szilva és birs-, illetve két olíva alapú – oriental és balsam – öntet gondoskodik a különleges ízkavalkádról. Részletekért kattints az eisberg weboldalára, hogy megtudd, milyen fergeteges összetevőkből áll a Tokaj Dressing öntetcsaládja! (x)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.