Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Saláta és öntet - csodálatos ízösszeállítások!

Egy salátamárka, mely elkötelezett híve a finom ízeknek és a csodásan összeállított tányéroknak. Most új öntetekkel kínálja termékeit. Kóstold meg őket! (x)

Tokaj Dressing – új salátaöntetek az eisbergtől

Az eisberg elkötelezett híve az egészséges életmódnak, ám emellett jól tudjuk, hogy senki nem szeret lemondani a finom ízekről. Bár a keverékeinkben használt különböző fajtájú saláták önmagukban is teljes ízélményt adnak, régóta kerestük a módját, hogy miképp tehetnénk ezeket az ízeket kifinomultabbá. Így született meg az eisberg új öntetcsaládja, amely alapját a Borecet Kft. ecetmanufaktúra tokaji borból, természetes erjesztéssel készült borecetei adják.

Az eisberg új öntetcsaládjának köszönhetően pedig az ecet pozitív hatásai, különleges ízek formájában a minden napi étkezések része lehet. Az új öntetek megalkotásakor fontos szempont volt, hogy ehhez a Magyarország egyik legszebb vidékén készülő, különleges és kiváló minőségű ecethez méltó partnereket válasszunk.

Tokaj Dressing felhasználásával készült eisberg saláták

Így született meg a Tokaj Dressing termékcsalád hazai gyümölcsökkel, egzotikus fűszerekkel és spanyol olívaolajjal, hogy az őszi borongós napokon se kelljen lemondani a nyár ízeiről és lendületéről. Négy gyümölcsös – alma, málna, szilva és birs-, illetve két olíva alapú – oriental és balsam – öntet gondoskodik a különleges ízkavalkádról. Részletekért kattints az eisberg weboldalára, hogy megtudd, milyen fergeteges összetevőkből áll a Tokaj Dressing öntetcsaládja! (x)

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!