Saláta és öntet - csodálatos ízösszeállítások!

Egy salátamárka, mely elkötelezett híve a finom ízeknek és a csodásan összeállított tányéroknak. Most új öntetekkel kínálja termékeit. Kóstold meg őket! (x)

Tokaj Dressing – új salátaöntetek az eisbergtől

Az eisberg elkötelezett híve az egészséges életmódnak, ám emellett jól tudjuk, hogy senki nem szeret lemondani a finom ízekről. Bár a keverékeinkben használt különböző fajtájú saláták önmagukban is teljes ízélményt adnak, régóta kerestük a módját, hogy miképp tehetnénk ezeket az ízeket kifinomultabbá. Így született meg az eisberg új öntetcsaládja, amely alapját a Borecet Kft. ecetmanufaktúra tokaji borból, természetes erjesztéssel készült borecetei adják.

Az eisberg új öntetcsaládjának köszönhetően pedig az ecet pozitív hatásai, különleges ízek formájában a minden napi étkezések része lehet. Az új öntetek megalkotásakor fontos szempont volt, hogy ehhez a Magyarország egyik legszebb vidékén készülő, különleges és kiváló minőségű ecethez méltó partnereket válasszunk.

Ezeket olvastad már?

Így született meg a Tokaj Dressing termékcsalád hazai gyümölcsökkel, egzotikus fűszerekkel és spanyol olívaolajjal, hogy az őszi borongós napokon se kelljen lemondani a nyár ízeiről és lendületéről. Négy gyümölcsös – alma, málna, szilva és birs-, illetve két olíva alapú – oriental és balsam – öntet gondoskodik a különleges ízkavalkádról. Részletekért kattints az eisberg weboldalára, hogy megtudd, milyen fergeteges összetevőkből áll a Tokaj Dressing öntetcsaládja! (x)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?