Rendhagyó, de gyönyörű karácsonyi asztalok

Ti is szeretitek feldíszíteni az ünnepi asztalt Karácsonykor? És unalmas már a sok piros, arany, ezüst és zöld szín a Mikulásokkal és angyalokkal? Nézd ezeket!

Szuperszépséges, az ünnepekre díszített asztalokat válogattunk Nektek Karácsonyra - ha már unod a sok éve használt, mindenhol unásig csépelt formákat, télapókat, angyalokat, színeket, inspirálódj ötleteinkből. Képek nektek.

1. Menjetek ki a kertbe!

És szerezzetek különféle szép ágacskákat, zöldet, száraz ágat, bármit, tegyétek a tányérba, köré, az asztalra!

2. Stíluskavalkád - ne félj tőle!

Ha nincs elég terítéked, akár kölcsön is kérhetsz, de vegyítheted is a stílusokat, tányérokat, poharakat. Jól néz ki, ha az eklektika mellett döntesz - nem muszáj ragaszkodni az egységességhez!

3. Háztartási csomagolópapír - olcsó, mutatós!

Gondolnád, hogy ilyen jól tud kinézni, ha az asztal közepére egy vastag csík barna csomagolópapírt raksz? Mellette ágak, sok zöld, és aranyra festett mini tökök illetve tobozok!

Ez is érdekelhet!

Így dekoráld az ünnepi asztalt!

4. Fehér dominancia, égősor

Az asztal ünnepisége itt már azzal eldőlt, hogy az asztal közepére került egy hosszú égősor gömbökből - mi imádjuk, Ti? További díszek a fehér hosszú gyertyatartók, hajtogatott hópelyhek és az apró törpefenyők fehér kaspóban.

5. Faág a csillárról, díszgömbökkel

Applikálj az ünnepi asztal feletti plafonrészre száraz faágat, és akassz rá díszgömböket, vagy csak tekerj rá egy hosszabb égősort néhány szép kis mécsestartó lámpával. Ahogy az asztal felett csüngnek, remek látvány lesz!

(cikkötlet: thekitchn)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...