Pár száz forintos pizzákkal ünnepli 15. születésnapját ez a neves budapesti pizzázó

Egy nap erejéig másfél évtizednyi inflációnak int búcsút a Pizza Manufaktúra, és 15. születésnapjuk alkalmából pár száz forintért adják majd a pizzát.

A Pizza Manufaktúra nyitása óta eltelt 15 év alatt sok minden változott, így az árak is. Szeptember 27-én azonban visszatekerik az idő kerekét, és a vendégek a nyitáskori árakon, 600-700 Ft-ért pizzázhatnak.

És nem, nem szeletekről van szó, hanem bizony egész pizzákról.

pizzák
600-700 Ft-ért adja a pizzát 15. születésnapja alkalmából a Pizza Manufaktúra
Getty Images

Ahogy posztjukban visszaemlékeznek a kezdeti időkre, 2010-ben nyitották meg első helyük, egy félszuterén kapuit, a bitang jó pizzák azonban nem rettentették el a tésztakorongokra vágyó budapestieket, akik örömmel zarándokoltak el hozzájuk kedvenceikért. Ahogy írják, kevés pénzzel indultak, de annál nagyobb lelkesedéssel sütötték a pizzákat, és ez elég is volt, hogy ma a legjobb pizzázók között tartsák őket számon, miközben már két helyszínen izzanak a kemencéik, az Erkel utca 4. és a Víg utca 28. szám alatt.

A nosztalgikus hangulatot egy kis öniróniával és trashhel spékelik meg, ami visszköszön a szülinapi pizzakínálaton. A paradicsomos mozzarellás Margherita pizzát 600 Ft-ért adják majd, a paradicsomos, Prosciutto Cottós, mozzarellás, ananászos Hawaii-t, valamint a paradicsommal, mozzarellával, Prosciutto Cottóval, kukoricával és baconnel megpakolt Pumbát pedig 700 Ft-ért lehet kapni.

További részleteket a szülinapi pizzapartiról a Facebook eseménynél találsz.

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...