Napi csoda: kockába zárt ételek!

Borzasztóan imádjuk azokat a kreatív művészeket, akik képesek a főzésen túl olyan izgalmas dolgokat művelni az élelmiszerekkel, mint a holland Lernert & Sander páros.

Az elképesztően népszerű művészduó jelenleg a világ egyik legfelkapottabb kreatív gépezete, akik high-concept artvideóikkal, installációikkal és számos szürreális, szemtelenül humoros projektjükkel rendszeresen hívják fel magukra a figyelmet. Legutóbb például 2006-ban esett le az állunk tőlük, amikor csokinyuszikat olvasztottak vasalóval és hajszárítóval.

A két művész zseni aktualitása ismét az ételeket vette birtokba - ezúttal 98-féle élelmiszert vágtak tűpontos 2,5 x 2,5 x 2,5 cm-es élhosszúságú kockákra, amiket aztán szépen egymásmellé rendezve fotóztak be.

Lernert & Sander

A holland de Volkskrant napilapban megjelent fotósorozatukban olyan élelmiszereket zártak kockába, mint a lilahagyma, kivi, marhahús, paradicsom, lazac, sajt, tonhal, gomba, paprika vagy a banán. A legszebb mégis az egészben, ha te bogarászod ki, hogy melyik apróságot miből faragták és tömörítették!

Nézd meg őket közelebbről!

Végezetül pedig muszáj együtt megnézünk az ominózus csokinyusziolvasztós témájukat, hiszen nincsenek rá szavak!

És ezt láttad már?

18+1 weboldal, amire ne kattints, ha éhes vagy!

(via BoredPanda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

9 ázsiai leves, amit ha megkóstolsz, szerelmes leszel

Temérdek rizs- vagy üvegtészta esetleg udon- vagy göndör búzatészta, megannyi különleges fűszer, a magyar konyha számára szokatlan feltét és ízvilág. Az ázsiai levesek annyira finomak és addiktívak, hogy nem csoda, hogy jó ideje megőrül értük a világ!

Nosalty

További cikkek