Mit főzzek ma? 2016.11.29. kedd

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!  

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy cukkinikrémlevesre szavaztunk cukkinichipsszel, és egy kedvenc kínai főételetekre, csirkés pirított tésztára, a végére pedig szintén cukkiniből készült fahéjas sütit választottunk - ne aggódjatok, az ízén nem érezni, viszont sokkal egészségesebb így!

LEVES

Cukkinikrémleves cukkinichipsszel

A receptért ide kattints!

Még több krémlevesért kattints ide!

FŐÉTEL

Csirkés kínai pirított tészta

A tészta receptjéért katt ide!

Még több tésztáért kattints ide!

DESSZERT

Fahéjas-cukkinis kocka

A sütiért kattints ide!

Még több kevert sütiért katt ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek