Meghitt karácsonyi sütés-főzés

A sütés vidám, együtt töltött pillanatokkal ajándékozza meg a családot! Válogass ízletes sütijeink közül, hogy karácsony estéjén a tökéletes desszert tegyen pontot az ünnepi vacsorára.

A kertekben már leszedték az almát és összegyűjtötték a lehullott diót, hogy egyetlen családi ünnep se nélkülözze e kedvelt téli ízeket. A diótöréssel töltött délutánok, az almapucolás és -darabolás, a tésztagyúrás az almás réteshez… Szinte a szánkban érezzük az édes, fahéjtól kissé fanyar összhatást.

Persze egy igazán ízletes desszerthez nem elég a jó recept, egy megbízható készülékre is szükség van. A tökéletes sütő nem csupán tetszetős, hanem mindennapjainkat kényelmesebbé, ételeinket pedig ízletesebbé is teszi. Amennyiben gyakran kerít hatalmába minket az érzés, hogy elégedetlenek vagyunk az eredménnyel, hogy sosem sikerül úgy a sütemény, ahogy azt elképzeltük, hogy inkább nem kezdünk hozzá, hogy ne kelljen aztán órákig tisztítani a belső teret, bizony lehetséges, hogy a nem megfelelő készüléket használjuk. Egy megfelelő segítővel ugyanis a sütés egyszerű, könnyed és vidám pillanatokkal teli.

A gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően a Miele sütők tökéletes végeredményt garantálnak, mivel rendelkeznek a leggyakrabban használt sütési üzemmódokkal és a legfontosabb Miele sajátosságokkal.

Ilyen például a Miele készülékek sütőterében és tartozékain megtalálható egyedi PerfectClean bevonat, melynek köszönhetően a sütés során nem tapadnak meg az ételmaradékok, nem ég le a sütemény. Tisztításuk fantasztikusan egyszerű: csupán nedves ruhával kell áttörölni a felületet.

Hogy megtudhasd, milyen is egy igazán jó készülék, gyere el a Miele főzőiskola egyik rendezvényére, ahol kipróbálhatod, tesztelheted sütőinket, a Miele séfje és háziasszonya pedig minden kérdésedre válaszol.

Ha most döntesz és a karácsonyi édességeket már Miele beépíthető sütőddel szeretnéd elkészíteni, 20 000 Ft értékű webshop utalvánnyal ajándékozunk meg, melyet Miele tartozékokra és tisztítószerekre használhatsz fel. (x)

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek