Meghitt karácsonyi sütés-főzés

A sütés vidám, együtt töltött pillanatokkal ajándékozza meg a családot! Válogass ízletes sütijeink közül, hogy karácsony estéjén a tökéletes desszert tegyen pontot az ünnepi vacsorára.

A kertekben már leszedték az almát és összegyűjtötték a lehullott diót, hogy egyetlen családi ünnep se nélkülözze e kedvelt téli ízeket. A diótöréssel töltött délutánok, az almapucolás és -darabolás, a tésztagyúrás az almás réteshez… Szinte a szánkban érezzük az édes, fahéjtól kissé fanyar összhatást.

Persze egy igazán ízletes desszerthez nem elég a jó recept, egy megbízható készülékre is szükség van. A tökéletes sütő nem csupán tetszetős, hanem mindennapjainkat kényelmesebbé, ételeinket pedig ízletesebbé is teszi. Amennyiben gyakran kerít hatalmába minket az érzés, hogy elégedetlenek vagyunk az eredménnyel, hogy sosem sikerül úgy a sütemény, ahogy azt elképzeltük, hogy inkább nem kezdünk hozzá, hogy ne kelljen aztán órákig tisztítani a belső teret, bizony lehetséges, hogy a nem megfelelő készüléket használjuk. Egy megfelelő segítővel ugyanis a sütés egyszerű, könnyed és vidám pillanatokkal teli.

A gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően a Miele sütők tökéletes végeredményt garantálnak, mivel rendelkeznek a leggyakrabban használt sütési üzemmódokkal és a legfontosabb Miele sajátosságokkal.

Ilyen például a Miele készülékek sütőterében és tartozékain megtalálható egyedi PerfectClean bevonat, melynek köszönhetően a sütés során nem tapadnak meg az ételmaradékok, nem ég le a sütemény. Tisztításuk fantasztikusan egyszerű: csupán nedves ruhával kell áttörölni a felületet.

Hogy megtudhasd, milyen is egy igazán jó készülék, gyere el a Miele főzőiskola egyik rendezvényére, ahol kipróbálhatod, tesztelheted sütőinket, a Miele séfje és háziasszonya pedig minden kérdésedre válaszol.

Ha most döntesz és a karácsonyi édességeket már Miele beépíthető sütőddel szeretnéd elkészíteni, 20 000 Ft értékű webshop utalvánnyal ajándékozunk meg, melyet Miele tartozékokra és tisztítószerekre használhatsz fel. (x)

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!