Karácsonyi tálka olvasztott cukorkából

Cukorkából készített pici tálka - nahát, mik vannak! Csak pár színes cukorka kell és egy sütő!

Szuper kis karácsonyi tálkakészítő trükköt találtunk!

1. Tegyél a videón látható módon körkörös alakzatba 19 db színes cukorkát egy sütőpapírra, (ezt a fajtát kolleganőnk szerint a Müllerben lehet kapni), és egyébként ez egy elég népszerű mentolos cukorka Amerikában. Kövesd a formát, és ne hagyj köztük hézagot!

2. Tedd előmelegített sütőbe őketközepes lángon, és mindenképp figyeld közben, mi történik. A készítőnek például 8 percet vett igénybe a sütés, de ez változhat. Amint fényleni kezd és megolvad, vedd ki, ne hagyd, hogy bugyborékoljon.

3. Hagyd hűlni a cukorkákat kb. 30 mp-ig, de ne hagyd, hogy teljesen megszilárduljanak!

4. Végy egy kis tálkát, fordítsd le. ez Lesz a forma.

5. A videón látható módon igazítsd őket a tálkára, és utána hagyd, hogy teljesen megkeményedjen!

KÉSZ is! :)

Ezt is nézd!

5 tipp, hogy mindig jó illat legyen!

(cikkforrás: princesspinkygirl)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...