Itt A Konyhafőnök 3. évada!

Mától a harmadik évaddal jelentkezik A Konyhafőnök az RTL Klubon. Elképesztő fordulatok és megannyi - sokszor váratlan - feladat vár a jövő konyhafőnökeire.

Ezúttal sem lesz könnyű dolga a Konyhafőnök című gasztroreality szereplőinek, akiknek késélre menő csatáját ma este 18:55-től követhetik nyomon a nézők az RTL Klubon. A harmadik évaddal jelentkező műsorban a versenyzőknek ugyanis nemcsak a már jól ismert zsűrit – vagyis Bernáth Józsefet, Fördős Zét és Vajda Pierre-t – kell lenyűgözniük, de rátermettségüket, gasztronómiai felkészültségüket is minden eddiginél jobban kell bizonyítaniuk.

„Ez az évad a váratlan fordulatok évada. Soha ennyi kihívás elé nem állítottuk még a versenyzőket, akik azt hitték, pontosan tudják, mire számíthatnak. Tévedtek! Nemcsak mi magunk tettünk jónéhány csavart a verseny menetébe, de olyan helyzetekben is bizonyítaniuk kellett a konyhában, mint egy 120 fős esküvő fogásainak elkészítése. Izgalmakban, örömkönnyekben, jól és kevésbé jól elkészített ételekben nem lesz hiány” – mondta Fördős Zé, akihez hasonlóan Bernáth József és Vajda Pierre is kritikusabban értékel majd az eddigieknél.

Tudj meg még többet a Konyhafőnök 3. évadáról itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...