Haas Nyuszi hozza nyereményjáték

A Haas Nyuszi hozza nyereményjáték a végéhez közeleg, azonban szeretnénk, ha minél többen becsatlakoznának még az utolsó hónapban. 

A Haas nyuszi április óta minden hónapban újabb és újabb furfangos kérdést tett fel. A kérdések mindig az aktuális Haas árakciókhoz kapcsolódtak, így novemberben is. November hónapban a Haas által akciósan kínált termék a Haas Natural pudingpor. Jöjjön is a hozzá kapcsolódó kérdés:

Mire utal a Haas Natural pudingporok csomagolásán található 100-as?

Válaszlehetőségek:

- 100 fokon kell főzni a Natural pudingot.

- 100 éves a Haas, a Haas Natural Pudingporok és még sok más finomság készítője.

- 100 km/h sebességgel képes száguldani a Haas nyuszi!

- 100 különböző terméket készít és forgalmaz a Haas.

Ha a 4 lehetséges válasz közül a helyeset jelölöd meg, akkor indulsz a Haas ajándékcsomagokért, vagy elhozhatod az egyik fődíjat is: a 100 000 Ft értékű Nosalty Webshop utalványt.

Játssz és nyerj!

A játékban való részvételhez kérünk, látogass el a Haas oldalára, válaszold meg a kérdést, és regisztrálj!

A nyereményjáték november 30-án zárul. Sorsolás: 2015. december 7-én.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek