Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyorséttermi kannibálok egy bizarr művésztől

A junk food, azaz a gyorséttermi kultúra sok művész számára inspiráló téma. James Ostrer azonban odáig ment, hogy fotóinak alanyait két lábon járó műkajaként formázta meg.

Az angol művész üzenete junk food portréival pedig nem más, minthogy a hamburgerekkel, sült krumplival, sok-sok tejszínnel, színes cukorkákkal, és az egészségtelen, ragadós szószokkal bemocskolt emberei elriasszák, és örökre távol tartsák a gyorséttermei ételek kannibáljait bűnös örömeiktől.

Sokak szerint Ostrer korunk egyik leghatásosabb művésze, aki nem fél szembemenni a fogyasztói társadalom és a gyorséttermi kultúra mértéktelen habzsolóival. Művészi projektjének kivitelezéséhez nagyjából 8000 dollár körüli összeget költött el a legegészségtelenebb gyorsételek megvásárlására, amiket aztán civilizálatlan törzsek megjelenésének mintájára aggatott fotóalanyaira.

A végeredmény pedig igazán gusztustalan lett, minket meggyőzött.

 

(via BoredPanda)

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Wed, 2014-11-19 19:31

Bármiből lehet gusztustalan "szobrot" alkotni, akár az egészséges ételekből is.

Boribon
Boribon / Boribon Thu, 2014-11-20 04:26

Na, azt megnezem, hogy hogyan fogsz a gyonyoru, elenk szivarvanyszinu zoldsegekbol-gyumolcsokbol gusztustalansagot faragni.... Nem akarok kozonseges lenni, de max. akkor, ha mar el voltak fogyasztva.