Zöldborsófőzelék pulykahússal, tejföllel recept

Zöldborsófőzelék pulykahússal, tejföllel
Zöldborsófőzelék pulykahússal, tejföllel
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Zöldborsófőzelék egy kicsit másképp.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsófőzelék, lecsós főzelék pulykával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykacombot kockára vágjuk, a paprikát, paradicsomot daraboljuk.
  2. Egy serpenyőben a húst megsütjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket. Fűszerezzük. Öntünk hozzá vizet. Együtt pároljuk. Amikor már megpuhult a borsó, lisztes tejföllel behabarjuk.
  3. Tálaláskor kanalazunk rá tejfölt, szórunk rá pirospaprikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 682
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept
hirdetés

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

421