Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-uborkás csirkemell

Tejszínes-uborkás csirkemell
Tejszínes-uborkás csirkemell
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A neten találtam már régen ezt az egyszerű receptet, ami azóta egyik fiam kedvence lett. Ha finom, gyors vacsorára vágyik, sokszor ezt készítem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajon pirítsuk meg a felaprított hagymát.
  2. A felkozkázott csirkemellet dobjuk bele.
  3. Ha megpuhult, ízlés szerint kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítsük.
  4. Adjuk hozzá az apróra vágott uborkát. 
  5. Végül öntsük rá a tejszínt, és forraljunk rajta egyet. Már tálalhatjuk is. Párolt rizs illik hozzá.
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 13 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 94
össznézettség: 13 237
elküldve: 2
receptkönyvben: 112
elkészítve: 6/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Marina

Mióta szakács: 2012.01.03.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csemegeuborkás csirkefalatok, fokhagymás csirke tejszínesen, tejszínes hús ecetes uborkával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

fledermaus
fledermaus Fri, 2014-01-17 15:26

Évek óta ez az egyik kedvenc ételem,igaz én a csirkehúst nem szeretem,ezért tofuból készítem,és én tésztával szoktam párosítani.Ajánlom mindenkinek,nagyon finom! nekem megunhatatlan...

409
csirkemell filé 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
csemegeuborka 15 dkg
vaj 5 dkg
főzőtejszín 4 dl
fokhagyma 1 gerezd
kakukkfű 0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint