Hamis francia krémes kekszből recept

Hamis francia krémes kekszből
Hamis francia krémes kekszből
50 perc / előkészület: 40 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gáztepsibe rakom, egy sort érdemes kihagyni, hogy könnyebb legyen szeletelni.

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kekszes krémes, francia krémes keksszel, pudingos-kekszes krémes
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejben megfőzzük a pudingporokat, és kihűtjük.
  2. A margarint kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukrokkal. Ha a puding kihűlt, a két krémet összekeverjük.
  3. Egy gáztepsit kirakunk keksszel, rákenjük a sárga krémet, még egy sor keksz, arra kenjük a keményre felvert habtejszínt, végül egy sor keksz a tetejére.
  4. Hűtőbe tesszük, és hagyjuk puhulni.
  • tepsi mérete: 30×40 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 36 664
elküldve: 28
receptkönyvben: 312
elkészítve: 7/15
Facebookon megjelent: -

szakács

tregovane ildi

Mióta szakács: 2012.08.21.
10 recept
hirdetés

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nosalty.hu
Nosalty.hu p, 2012-09-28 10:47

Kedves Szakácsunk!
Tiéd lett 2012.09.27. legnézettebb receptje!
Gratulálunk!
NoSalty.hu csapata

1017