Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással

Chilis vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással
Chilis vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lehet, hogy a kóser konyha hívei ezt szentségtörésnek tartják, de én szeretem a csípős parasztkolbászt. Mivel csülök nem volt itthon, hát ezzel készítettem. Legközelebb majd liba kerül bele.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a zsíron megdinszteljük. Hozzáadjuk a szalonnát, a babot a levével, a babérlevelet, a paradicsomlevet és a chiliszószt. Fűszerezzük.
  2. Megfőzzük a tojást. Felszeleteljük a kolbászt, a paprikát és a paradicsomot.
  3. A babhoz hozzáöntjük a bort, majd tálalunk.
  4. A tányérra szedünk a babból, ráteszünk egy félbevágott tojást, egy chili paprikát, szeletelt paprikát és paradicsomot, s vágunk rá az újhagyma zöldjéből.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 862
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

babos egytálétel, csípős bab, kolbászos bab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1164
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
libazsír 1 ek
fejtett bab 40 dkg
babérlevél 1 db
paradicsomlé 0.25 dl
chiliszósz 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
majoranna 1 kk
chili 2 db
tojás 2 db
parasztkolbász 5 dkg
paradicsom 0.5 közepes db
hegyes erős paprika 0.5 közepes db
vörösbor 1 dl
füstölt szalonna 5 dkg
újhagyma zöldje 2 db