Granolavaj - hogyan tudtunk eddig élni nélküle?

Mindenféle magból csinálnak manapság kenhető finomságokat: mandula-, mogyoró- és kesudióvaj is van a piacon. És most itt van granolavaj is...Kellett ez nekünk?   

Valószínűleg sokan vannak úgy, hogy a kedvenc reggeli eledelük valójában egy jó, kiadós desszert. Amerikai palacsinta öntettel, egy tejszínhabbal jól megpakolt waffel, egy selymes-krémes smoothie-tál, de egy kis tegnapi sütike is jól csúszik reggelire egy pohár joghurttal vagy friss tejjel. Ha granolavajat kensz a kenyeredre, ez utóbbi finomságra hasonlító ízélményben lehet részed.

A granolavaj aKween & Co.nevű wellnesstermékeket gyártó cég fejlesztette ki. A kenyérre kenhető, palacsintára önthető granolavaj organikus, nem tartalmaz dióféléket, és olyan íze van, mint a zabkása és a mézeskalács keverékének, az állaga pedig a kissé roppanós mandulavajéra emlékeztet.

A terméket sima és kollagénpeptideket is tartalmazó változatban forgalmazzák. Mindkét verzióban van gluténmentes zab, lenmag, olívaolaj, kókuszolaj, juharszirup, só és fűszerek. A kollagénpeptideket nem tartalmazó változat még vegán is.

via thekitchn

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Anthony Bourdain édesanyja egészen furcsa módon állít emléket szeretett fiának

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek