hozzászólások (2)

leírás

A hagyományos búzaliszthez hasonlóan készül, az érett kukoricaszemek megőrlésével és szitálásával. Felhasználási területe szerteágazó, általános szabályként: egy az egyben használhatjuk a búzaliszt helyett.
Természetesen vannak kivételek: mivel minimális a sikértartalma, ezért kelt tésztát nehezen tudunk belőle készíteni, de búzaliszttel keverve ez sem lehetetlen.
A gluténmentes étrend egyik nélkülözhetetlen alapanyaga.

mikor vegyem

Bármikor megvásárolhatjuk.

hogyan tároljam

Saját csomagolásában, vagy jól záródó dobozban száraz, hűvös helyen tároljuk.

Kukoricaliszt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        timcsiikee
        timcsiikee / timcsiikee h, 2012-01-16 23:34

        Azt szeretném kérdezni, hogy ha a kukoricadarát, darálóval szépen porrá őrlöm liszt finomságúra, és ezt leszitálom ugyan úgy kaphatok belőle kukoricalisztet, vagy van még valami más különbség is a kettő között?

        zederta
        ze(n)derta / zederta szo, 2012-02-04 22:32

        kedves Timcsiikee,
        szerintem ez a legjobb módja az otthon készített kukoricalisztnek.
        üdv,
        toma