hozzászólások

leírás

 
Eredendően svájci, az Emme völgyéből származó keménysajt. Hatalmas, malomkő formájú korongokban gyártják, melyeknek súlya elérheti a 130 kg-ot is. Mérete miatt érlelési ideje is hosszú, min. 10 hónap. A sajt tésztája sárgásfehér színű és viszonylag tömör, kisebb dió méretű lyukak vannak benne. Íze karakteres, különleges aromájú. A konyhában sokoldalúan felhasználható: hús- és tésztaételekhez, levesekhez, rántani, csőben sütni, szendvicsekhez, ropogtatnivalók készítéséhez. 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Ementáli sajt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!