hozzászólások

leírás

A citromsav az élelmiszerek csomagolásán E330-ként feltűntetett sav, ami antioxidáns és savanyúságszabályozó hatással bír. A közhiedelemmel ellentétben az egészségre semminemű negatív hatást nem gyakorol, így a neki tulajdonított rákkeltő hatás is téves, amely egy szerencsétlen félrefordításon alapszik.
A konyhában (az eszközök vízkőtlenítésén kívül) főként gyümölcsös ételek és házi sajtok készítéséhez használható. A boltokban por-formában kapható.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Citromsav alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!