Frissensült-kalauz: hal Orly módra

Ha fontos számodra, hogy mindig ízletes, egészséges és laktató frissensülteket készíts a családodnak, próbáld ki a halat a la Orly. Ráadásul Orly módra húst, gombát vagy zöldségeket is süthetsz!

Orly-ováció

Az Orly módra készült sültek titka természetesen a bundában rejlik! Először készíts nem túl híg „palacsintatésztát” tojásból, lisztből és sörből, ízlés szerint fűszerezve, ez adja ugyanis az étel különlegességét!

Hétvégi finomságok Évi nénitől >>

A tökéletes bunda titkát itt tudhatod meg! >>

Így készítsd!

Vágd vékony szeletekre a szálka nélküli vagy kiszálkázott halat – például pontyot vagy fogast –, sózd be, forgasd meg először lisztben, utána a sörös palacsintabundában, majd forró vajban süsd mindkét oldalát aranybarnára. Köretként a rizs, a burgonyasaláta, a burgonyapüré, a zöldsaláta, a tartármártás vagy a paradicsomszósz illik hozzá.

A NoSalty legfinomabb halétel-receptjeit itt böngészheted! >>

Bírod a bundázott zöldségeket? Még több receptért kattints ide! >>

Ha nem szereted a halat, akkor sem kell lemondanod az Orly módra készített ételekről! Sörös tésztában megforgatva szinte bármilyen finomságot kisüthetsz: csirkét, karfiolt, brokkolit vagy gombát!

Frissensült-kalauz: párizsi szelet >>

A Soproni Meggy Démon és Soproni Szilva Démon olyan sörkülönlegességek, amelyek egyedisége különleges gyümölcsös aromájukban és mélybarna színükben rejlik. A két újdonság a testes, minőségi barna sörök szerelmeseinek és az új ízek rajongóinak biztosan a kedvence lesz a téli időszakban. A Soproni Meggy Démon és Soproni Szilva Démon nem radler, szirup helyett valódi gyümölcsléből készült, a hagyományos sörökkel megegyező az alkoholtartalma, így egyedülálló Magyarországon! (x)

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek

HETI MENÜ: házias fogások, amelyektől egy balatoni nyaralóban érzed magad

Lecsó kolbásszal, rántott hekk, főtt kukorica, lángos sok tejföllel vagy ducira töltött töltött paprika? Csupa-csupa nyári fogást hoztunk, amelyek a nagyi nyaralójában levő rezsón is simán összedobhatók! Ha pedig nem utaztok idén, legalább ezekkel a receptekkel nosztalgiázzatok! Finom lesz, ígérjük...főzzetek velünk jövő héten is!