90 napos életmódváltó napló - élőben!

Ma startol a WMN.hu új sorozata: egy háromgyermekes édesanya 90 napos életmódváltó programja: "Visszakapom magam!" címmel. Kövessétek velünk élőben!

Ma indul a népszerű online magazin, a WMN.hu "Visszakapom magam - Életmódváltó napló" című sorozata, amelynek keretében egy háromgyermekes édesanya 90 napos életmódváltó programját követhetjük "élőben". Gabi hetente számol majd be az életmódváltással járó kihívásokról, örömről, élményekről, a NoSalty-n pedig a mindennapi megvalósítás során felmerülő étrendi nehézségekhez, tapasztalatokhoz kapcsolódó tanácsokat olvashattok majd dietetikus szakértőktől.

A sikeres életmódváltás pillérei

Azt nálunk is olvashattátok már, hogy a sikeres életmódváltás mögött, legyen a cél akár a testsúlycsökkentés, akár "csak" az egészséges életmódra törekvés, nincs egy darab csodaszer, egy darab pirula, amit, ha beveszünk, akkor onnantól minden megoldódik. A hosszú távú eredményeket garantáló életmódváltás komplex folyamat, szükséges hozzá személyre szabott:

  • étrendi tanácsadás (dietetikus),
  • a megfelelő mozgásforma megtalálása és a gyakoriság, intenzitás meghatározása (személyi edző),
  • pszichés, lelki támogatás (pszichológus, coach).

Olvastad már?

A sikeres fogyás 10 pontja

Gabi most kezdődő, 90 napos életmódváltó programjában mindhárom fenti segítséget megkapja majd, és nem utolsó sorban a legfontosabb elem: a belső motivációja is adott, hiszen ő maga jutott el arra az elhatározásra, hogy ideje változtatni addigi életén.

Én személy szerint nagyon drukkolok neki. Biztos vagyok benne, hogy sikerrel jár majd és nagyon értékes, egész életére szóló tudást, tapasztalatokat szerez majd a következő időszakban.

Tartsatok velünk ti is, olvassátok velünk a "Visszakapom magam - Életmódváltó napló"-t és kapcsolódó étrendi tippjeinket!

fotó: Szöllősi Mátyás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?