90 napos életmódváltó napló - élőben!

Ma startol a WMN.hu új sorozata: egy háromgyermekes édesanya 90 napos életmódváltó programja: "Visszakapom magam!" címmel. Kövessétek velünk élőben!

Ma indul a népszerű online magazin, a WMN.hu "Visszakapom magam - Életmódváltó napló" című sorozata, amelynek keretében egy háromgyermekes édesanya 90 napos életmódváltó programját követhetjük "élőben". Gabi hetente számol majd be az életmódváltással járó kihívásokról, örömről, élményekről, a NoSalty-n pedig a mindennapi megvalósítás során felmerülő étrendi nehézségekhez, tapasztalatokhoz kapcsolódó tanácsokat olvashattok majd dietetikus szakértőktől.

A sikeres életmódváltás pillérei

Azt nálunk is olvashattátok már, hogy a sikeres életmódváltás mögött, legyen a cél akár a testsúlycsökkentés, akár "csak" az egészséges életmódra törekvés, nincs egy darab csodaszer, egy darab pirula, amit, ha beveszünk, akkor onnantól minden megoldódik. A hosszú távú eredményeket garantáló életmódváltás komplex folyamat, szükséges hozzá személyre szabott:

  • étrendi tanácsadás (dietetikus),
  • a megfelelő mozgásforma megtalálása és a gyakoriság, intenzitás meghatározása (személyi edző),
  • pszichés, lelki támogatás (pszichológus, coach).

Olvastad már?

A sikeres fogyás 10 pontja

Gabi most kezdődő, 90 napos életmódváltó programjában mindhárom fenti segítséget megkapja majd, és nem utolsó sorban a legfontosabb elem: a belső motivációja is adott, hiszen ő maga jutott el arra az elhatározásra, hogy ideje változtatni addigi életén.

Én személy szerint nagyon drukkolok neki. Biztos vagyok benne, hogy sikerrel jár majd és nagyon értékes, egész életére szóló tudást, tapasztalatokat szerez majd a következő időszakban.

Tartsatok velünk ti is, olvassátok velünk a "Visszakapom magam - Életmódváltó napló"-t és kapcsolódó étrendi tippjeinket!

fotó: Szöllősi Mátyás

Címlapról ajánljuk

5 magyar étterem a Michelin-kalauzból, amiről talán még nem hallottál

Hol van már az az korszak, amikor egy kezünkön meg tudtuk számolni a hazai Michelin-csillagos éttermeket! Jelenleg összesen 72 magyar éttermet ajánl a francia bázisú Michelin-kalauz, köztük a legtöbb a Michelin-tányér jelzést kapja a nemzetközi ítészektől. Ez még nem jelent Michelin-csillagot, de egy adott helyen ezeket az éttermeket is ajánlja a kalauz, kiemelkedő konyhai teljesítményük révén. 5 olyan hazai étterem következik vidéken és Budapesten, amelyekről kevesebbet hallani, pedig megérdemlik a figyelmet!

Nosalty

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.