r
Nosalty Logó

Sajtos stangli -fűszeres

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Sajtos stangli -fűszeres
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

Az élesztő felfuttatásához

A tészta megkenéséhez

Összesen 888 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

Az élesztő felfuttatásához

A tészta megkenéséhez

Összesen 5320 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

Az élesztő felfuttatásához

A tészta megkenéséhez

Összesen 394 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.8 g

Zsír

  • Összesen
    59 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1209.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    764 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 888 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113 g

Zsír

  • Összesen
    354 g
  • Telített zsírsav
    138 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    134 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    659 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7256.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    1021 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    173 mg
  • Foszfor
    1243 mg
  • Nátrium
    4585 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    409.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    356.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    640 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    316 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    382 micro
  • Kolin:
    381 mg
  • Retinol - A vitamin:
    632 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    343 micro
Összesen 5320 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    536.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 394 kcal

Hozzávalók

A tésztához

Az élesztő felfuttatásához

A tészta megkenéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit: a lisztet elmorzsoljuk a zsírral, fűszerezzük, beleütjük a tojást, hozzáadjuk a reszelt füstölt sajtot, azután összefogjuk a felfuttatott élesztővel és tejföllel.
  2. Rugalmas tésztát kapunk, amit pihentetünk kb. fél óráig.
  3. Kisujjnyi vastagra nyújtjuk a tésztát, lehetőleg téglalapra, megkenjük paprikás vízzel vagy 1 elhabart tojással, megszórjuk a reszelt trappistával.
  4. Kb. 10 cm hosszú csíkokra vagdossuk, sütőpapíros tepsiben sütjük forró sütőben kb. 20 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 23672
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 30.

Ajánló

Aperitifhez.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mindenféle röviditalhoz illik, a zsír miatt nem szárad ki, 1-2 napig kínálható.

Hozzávalók

A tésztához

Az élesztő felfuttatásához

A tészta megkenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek