hozzászólások

leírás

Májusban bukkan fel tömegesen a piacokon az újkrumpli, felváltva az öreg burgonyát. Az újkrumpli vitaminokban és ásványi anyagokban jóval gazdagabb a telet veremben átvészelt krumplinál, magas víztartalmánál fogva pedig energiatartalma csak töredéke annak, így diétázók is bátran fogyaszthatják. 
Legfinomabb héjastul elkészítve, ha mégis ragaszkodnánk a héj nélküli újrumplihoz, akkor dörzsöléssel vagy kaparással tisztítsuk, véletlenül se hámozzuk.

mikor vegyem

Tavasszal, nyáron.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös és sötét helyen.

Újkrumpli alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!