hozzászólások (3)

leírás

Népszerű, olcsó, zsenge, finom ízű máj. Széleskörűen használt a konyhában: készülhet belőle ízletes pástétom, kerülhet levesekbe (önmagában, vagy májgaluskaként), tehetjük rizottóba, baconbe tekerve, megsütve, pedig gyors előétel stb.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

Csirkemáj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (3)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Szera
        Szera k, 2013-07-09 13:07

        A Pennybe pl. fél kiló csirkemáj /fagyasztva/ 200.-, és ebbe nem rakják bele a csirke szívét, így tisztán ennyi...!!! Sőt(!) ma vettem a Tescóba 199.- fél kiló ugyanebben a kiszerelésben...!!!

        szépróza
        szépróza / szépróza sze, 2013-05-15 16:19

        az lehet, de 1 kg csirkemáj azért elég sok ebédhez elég. sokkal gazdaságosabb, mint a csirkemell, vagy akár a -comb.