Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemáj-pörkölt Smaragd konyhától

Csirkemáj-pörkölt Smaragd konyhától
Csirkemáj-pörkölt Smaragd konyhától
27 perc / előkészület: 5 perc főzés: 22 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és gyorsan elkészíthető vacsora.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Főtt krumplival és házi csalamádéval ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat előkészítjük, a hártyákat leszedjük róla, és kockákra vágjuk. Jól megmossuk, szűrőn lecsepegtetjük.
  2. A kockára vágott hagymát olajon megdinszteljük. Mikor már szép üveges, hozzáadjuk az 1 kanál sűrített paradicsomot, sót, borsot, fűszerpaprikát, elkeverjük, és hozzáadjuk a májat. Ezzel is elkeverjük és hozzáadjuk az 1dl vörösbort. Mérsékelt lángon készre főzzük kb. 20 perc alatt.
  3. Amikor már puha a máj, a vízben elkeverjük a lisztet, és felöntjük vele. Összeforraljuk nagyobb lángon, és megszórjuk a 2 csipet majorannával.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 69
össznézettség: 54 488
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szlovák
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

majorannás reszteltmáj, csirkemáj-pörkölt majorannával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

255
csirkemáj 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
sűrített paradicsom 1 ek
fűszerpaprika 0.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 2 csipet
vörösbor 1 dl
finomliszt 1 csapott ek
víz 1 dl