Töltött csirkecomb 2. (egyszerű) recept

Töltött csirkecomb 2. (egyszerű)
Töltött csirkecomb 2. (egyszerű)
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a sokadik töltött csirkecomb recept egyszerű változata. Az, amikor részben üres a konyha.

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

egyszerű töltött csirkecomb, töltött csirkecomb egyszerűen

elkészítés

  1. A zsemléket vízbe vagy ízlés szerint tejbe áztatjuk.
  2. A combokat megmossuk, papír kéztörlővel szárazra töröljük. Kívülről befűszerezzük sóval, borssal.
  3. A zsemléket kézzel kinyomkodjuk, összedolgozzuk a tojásokkal, fűszerekkel, és az apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
  4. Kézzel vagy fakanál nyelével fellazítjuk a bőrt. A tölteléket a bőr alatti helyekre töltjük, kézzel vagy fakanál nyelével elsimítjuk.
  5. Az így előkészített combok alá kevés vizet vagy húslevest öntünk, fedő alatt 200 fokos sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük.
  6. Ezután a fedőt levesszük, és a combokat (mindkét oldalon) szép pirosra sütjük, szükség szerint közben a szafttal locsolgatjuk.
  7. Melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 106 866
elküldve: 10
receptkönyben: 596
elkészítve: 11/31
Facebookon megjelent: -

szakács

Kócs Judit

Mióta szakács: 2009.10.06.
24 recept

Hozzászólások (7)

balintmonika
balintmonikav, 2012-06-03 20:51

Ma ebédidőben ez került az asztalra.Az elkészítése egyszerű.Az eredmény nagyszerű,de azt hiszem,legközelebb a töltelékbe beleaprítok egy kevés csirkemájat is.

vadmacska5
vadmacska5cs, 2012-02-16 18:52

Vasárnap ez lezs az ebéd. Ilyenkor kisebb gombákat is megtöltök ugyanezzel a töltelékkel, és berakom egy tepsibe a csibecombikkal. Nagy a sikere! Érdekes,csirke nélkül nem valami finom!
Majorannát nem szoktam tenni a töltelékbe, de a csirkébe most kipróbálom,köszi!

tetej
tetejszo, 2011-07-02 11:56

Én is köszönöm, holnap nálunk is ez lesz az ebéd.

kicsivik
kicsivikh, 2011-03-14 21:12

Olyan opció miért nincs, hogy "holnap ez lesz az ebéd"? - köszi a tippet

maszatos
maszatosv, 2011-01-09 07:41

Köszi ezt az egyszerü receptet.

Amilyen egyszerü olyan nagyszerü!!!!

Legfrissebb cikkek

Már az étel is luxus?
Már az étel is luxus?
Egy izraeli művész, bizonyos Peddy Mergui elképzelt, sőt mi több, meg is tervezett egy sor olyan élelmiszer-csomagolást, melyek luxus divatmárkák designját és logóit kapták.
Könnyed tésztasaláta ünnep után
Könnyed tésztasaláta ünnep után
Citromos és fűszeres, édes zöldborsóval pöttyözve, selymes rózsaszín retkekkel, vajon pirított zsemlemorzsával gazdagítva - ez a tésztasaláta maga a tavasz egyetlen tányéron.
516