Töltött csirkecomb 2. (egyszerű) recept

1 adag
517
kcal
Töltött csirkecomb 2. (egyszerű)
Töltött csirkecomb 2. (egyszerű)
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a sokadik töltött csirkecomb recept egyszerű változata. Az, amikor részben üres a konyha.

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

egyszerű töltött csirkecomb, töltött csirkecomb egyszerűen
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemléket vízbe vagy ízlés szerint tejbe áztatjuk.
  2. A combokat megmossuk, papír kéztörlővel szárazra töröljük. Kívülről befűszerezzük sóval, borssal.
  3. A zsemléket kézzel kinyomkodjuk, összedolgozzuk a tojásokkal, fűszerekkel, és az apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
  4. Kézzel vagy fakanál nyelével fellazítjuk a bőrt. A tölteléket a bőr alatti helyekre töltjük, kézzel vagy fakanál nyelével elsimítjuk.
  5. Az így előkészített combok alá kevés vizet vagy húslevest öntünk, fedő alatt 200 fokos sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük.
  6. Ezután a fedőt levesszük, és a combokat (mindkét oldalon) szép pirosra sütjük, szükség szerint közben a szafttal locsolgatjuk.
  7. Melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 108 950
elküldve: 10
receptkönyben: 604
elkészítve: 14/34
Facebookon megjelent: -

szakács

Kócs Judit

Mióta szakács: 2009.10.06.
24 recept

Hozzászólások (7)

balintmonika
balintmonikav, 2012-06-03 20:51

Ma ebédidőben ez került az asztalra.Az elkészítése egyszerű.Az eredmény nagyszerű,de azt hiszem,legközelebb a töltelékbe beleaprítok egy kevés csirkemájat is.

vadmacska5
vadmacska5cs, 2012-02-16 18:52

Vasárnap ez lezs az ebéd. Ilyenkor kisebb gombákat is megtöltök ugyanezzel a töltelékkel, és berakom egy tepsibe a csibecombikkal. Nagy a sikere! Érdekes,csirke nélkül nem valami finom!
Majorannát nem szoktam tenni a töltelékbe, de a csirkébe most kipróbálom,köszi!

tetej
tetejszo, 2011-07-02 11:56

Én is köszönöm, holnap nálunk is ez lesz az ebéd.

kicsivik
kicsivikh, 2011-03-14 21:12

Olyan opció miért nincs, hogy "holnap ez lesz az ebéd"? - köszi a tippet

maszatos
maszatosv, 2011-01-09 07:41

Köszi ezt az egyszerü receptet.

Amilyen egyszerü olyan nagyszerü!!!!

Legfrissebb cikkek

Maradék rizs? Jöhet!
Maradék rizs? Jöhet!
Megmaradt a rizottó, és valami újra vágysz? Most megmutatjuk, hogyan készíts belőle csodás olasz panírozott golyókat!
Ízes töltött tojás a régmúltból
Ízes töltött tojás a régmúltból
Milyenek voltak az étkezési szokások a 19. század derekán? Mit és hogyan ettek az akkori emberek? Főztünk egy korabeli előételt.  
Hajdina a spájzban
Hajdina a spájzban
A kiegyensúlyozott étrend egyik alappillére a változatosság, érdemes nyitottnak lenni, új alapanyagokat kipróbálni. Ezúttal a hajdina felhasználására adok 10 tuti tippet!
Igazi őszi májkrém aszalt szilvával
Igazi őszi májkrém aszalt szilvával
Könnyű nyarat tudhatok magam mögött, ugyanis nem kellett sokat gondolkodnom, mit adjak az unokáknak reggelire vagy uzsonnára, mert csakis májas kencét rendeltek.
517