Hét konyhatitok a húsvéti sonkáról

A húsvéti sonka kétségtelenül az ünnepi ebéd koronája, ám kiválasztása, elkészítése és tárolása komoly fejfájást okozhat. Ebben lesznek segítségünkre az alábbi praktikák.

Senki sem szeretné, ha rosszul sikerülne a húsvéti ebéd, ezért a legfőbb attrakcióval, a sonkával úgy kell bánnunk, mint egy hímes tojással. Hogyan válasszuk ki a megfelelő minőségű sonkát, hogyan tároljuk, hogyan főzzük és ízesítsük? Mit kezdjünk a maradékkal? Ezekre a kérdéseke itt mind megtaláljuk a választ!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

14 foszlós-omlós leveles tésztás apróság a kedves vendégeknek

A leveles tészta nagy könnyebbséget tud jelenteni az általában káoszos konyhai sürgés-forgásban: nagyon gyors, a bolti változat sem ciki, finom, és sós meg édes formában is felhasználható. Sőt, még húsokat is bugyolálhatunk bele! Lássuk ezúttal, hogy milyen sajtos-sós apróságok készülhetnek belőle vendégváró gyanánt.

Nosalty

További cikkek

Fasírtreceptek húsvétra

Kezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.