11 édesen frissítő sorbet és granita

A granita, azaz jégkása szicíliai eredetű édesség, elsősorban a citromos és a kávés változata a legnépszerűbb. Hűsítő, könnyű, édes, különleges, és igazán hamar elkészíthető.

  1. 1.

    Narancsos jégkása

  2. 2.

    Epres-mentás jégkása

  3. 3.

    Egres granita

  4. 4.

    Multijég és multijégkása

  5. 5.

    Házi színes gyümölcsös jégkockák

  6. 6.

    Erdei gyümölcsös sorbet

  7. 7.

    Narancs granita

  8. 8.

    Mandorla alla granita

  9. 9.

    Meggyszorbet

  10. 10.

    Nyári epres jégkása Rékától

  11. 11.

    Sárgadinnyés ananász sorbet

Olvastad már?

21 házifagyi, amit már most nyalhatsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?