Heti menü: húsvétra készülünk!

Húsvét előtti hétre csupa könnyű, böjti fogást válogattunk nektek: nagyhét idején visszafogjuk magunkat, hogy aztán vasárnap nagy élvezettel falatozzuk a húsvéti sonkát!

Húsvéti receptekért kattints ide >>

Heti menü – 2013. március 25.– 2013. március 31.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek