Fehérboros-tejfölös-borsos resztelt gomba recept

Fehérboros-tejfölös-borsos resztelt gomba
Fehérboros-tejfölös-borsos resztelt gomba
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, könnyű, olaszos tésztaétel, fehérborral megbolondítva.

hozzávalók / 3 adag

A gombához

A körethez

A tálaláshoz

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Fehérboros-tejfölös-borsos resztelt gomba rigate tésztával, fehérboros-tejfölös gombapörkölt, tejfölös gomba tésztával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat, petrezselymet aprítjuk, a paprikát felkockázzuk, a gombát szeleteljük.
  2. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a paprikát, végül a gombát, a petrezselymet, a kakukkfüvet, és sózzuk, bőségesen megszórjuk borssal.
  3. Közben sós vízben megfőzzük a tésztát.
  4. A gombára ráöntjük a bort, és hozzákeverjük a tejfölt.
  5. Leszűrjük a tésztát.
  6. Tálalunk. A tányérra szedünk a gombapörköltből és a tésztából, a tányér szélére helyezünk jégsalátaleveleket, rá egy paradicsomot, a tésztára pedig egy petrezselyemlevelet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 875
elküldve: 1
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept
hirdetés

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

756