Marinált paprika

Leírás

A marinálás egyfajta olajban történő tartósítási eljárás, amelynek eredményeként nem csak hetekig eltarthatjuk a különféle alapanyagokat, mint például a paprikát is, de különleges, pikáns ízt is adhatunk nekik. A marináláshoz többféle paprika fajtát is használhatunk, például paradicsompaprikát, vagy kaliforniai paprikát. A paprikát eltehetjük nyersen, főzve, illetve sütve is. A marináláshoz mindhárom esetben szükségünk van ecetre, vízre, cukorra, sóra, illetve olajra. Ezen felül fűszerezhetjük ízlés szerint például borssal, bazsalikommal vagy babérlevéllel. Marinált paprikát kaphatunk készen az üzletekben, illetve elkészíthetjük otthon is. Hűtőszekrényben javasolt tárolni. Ehetjük magában, fogyaszthatjuk savanyúságként, de felhasználhatjuk saláták, hidegtálak, mártogatósok készítéséhez is.

Marinált paprika
33
Kalória
-
Fehérje
3g
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Marinált paprika

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

3 g

víztartalom

0 g

gramm marinált paprika?

Top ásványi anyagok

Nátrium

367 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

367 mg

szénhidrát

vitaminok

13 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...