hozzászólások

leírás

A különféle csírák értékes táplálékok: magas rosttartalmuk mellett, koncentráltan találhatók meg bennük a létfontosságú fehérjék, vitaminok, antioxidánsok és ásványi anyagok. A gabonák, olajos magvak, gyógynövények és fűfélék csíráit nyersen érdemes fogyasztani (pl. salátákba téve), míg a hüvelyesek csíráit (a bab-és borsócsírákat) párolva, főzve fogyasszuk, különben mérgező fehérjék maradhatnak bennük.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Mielőbb fogyasszuk el, felhasználásig hűtőszekrényben tartsuk.

Csírák alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!