Van egy dolog, amit Gordon Ramsay soha nem enne meg

Gordon Ramsay örök témánk - bocs, ha nem szeretitek, de kikerülhetetlen figura és zseniális séf. Most épp pár személyes kérdésre adott választ.

Kibírhatatlannak tűnik a TV-ben és a neten is, kritikusságáról, szigoráról és trágár stílusáról nem is lehet már mit mondani - erről híres, mégis imádnivaló, és sztár. Mint családapa és magánember meg egészen rendes figurának tűnik :)Arefinery29 magazinnak például elmesélt pár személyes dolgot magáról, például hogy

miket tart a legfontosabb konyhai eszközöknek otthonában...

a válasz:

- egy mandolin szeletelőt, amivel vékony zöldségszeleteket vághat a friss és gyors salátákhoz- egy airfryert, amivel szinte zsiradék nélkül, pusztán a forró levegővel tudunk sütni, és amit még a lánya is magával vitt a fősulira, hogy a barátainak süssön zöldségcsipszet vele

- egy botmixer is kell a krémlevesekhez

- egykézi "bullet" gyümölcsturmixot, amit az egész család használ, hiszen imádják a reggeli smoothie-kat, ezeket pedig magukkal vihetik a kocsiban is - mert nagyon késős mindegyikük

Krémleves-ajánló:

Azt is megkérdezték, mit készít ebédre legtöbbször...

a válasz:

- hétköznap egy zöld smoothie-ra futja csak, mert ebédidőben mindig az egyik éttermében tartózkodik

- hétvégén viszont az egész család beszáll a főzésbe, sőt, lányának, Matildának már szakácskönyve is megjelent, kezdi átvenni apa örökségét - > sűrűn főznek együtt indiai vajas csirkét vagy lasagnet, vasárnaponként pedig füstölt lazac és tojás a villásreggeli

Végül pedig megtudták, mit eszik, amikor utazik...

a válasz:

- amennyiben teheti, eszik némi olaszt még a repülőút előtt: húsfélék, kis szeletelt alma, parmezán, vörösbor, és Gordon örül, mint majom a farkának

- a londoni Heathrow reptéren szerncséje van, mert saját éttermében falatozhat

- viszont - tekintve, hogy tíz évet húzott le légitársaságoknál - SOSEM enne repülőn, mert pontosan tudja, honnan jön az az étel, és mennyit állt, mielőtt elénk került...

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!