Rózsaszín csokival vonták be az egyik népszerű töltött ostyát

A Nestlé a világon elsőként kezdte el forgalmazni a tavaly felfedezett rózsaszín csokoládét. Egyelőre csak limitált mennyiségben.

Elsőként a KitKaten lehet megkóstolni a rózsaszín csokoládét. Sajnos a termék csak Japánban kapható. A rózsaszín csokit a svájci Barry Callebaut, a világ egyik vezető csokoládé- és kakaótermékeinek gyártója alkotta meg tavaly szeptemberben. A Nestlé velük összefogva hozta létre az új KitKatet.

Mitől rózsaszín a csoki?

Felszáll a rózsaszín köd! Hódító útjára indul az új találmány: a rózsaszín csoki

A limitált kiadású édességet csak a KitKat Chocolatory üzleteiben és weboldalán lehet megvásárolni január 19-étől. Ezen kívül még 80 pop-up üzletben is kapható lesz majd. Az édességet kifejezetten Valentin napi ajándéknak ajánlják, de aki esetleg Japánban jár, az hozhat nekünk is belőle egy kis kóstolót...

Ezeket olvastad már?

via Independent

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!