Mit főzz vasárnap? Egyszerűségükben rejlik nagyszerűségük

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma fokhagymakrémlevest hoztunk patisszontócsnival és málnás szelettel.

LEVES

Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítóssal

Recept itt!

Még több fokhagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Kolbászos patisszontócsni

Recept itt!

Még több zöldséglepényke itt!

DESSZERT

Málna szelet vaníliás krémmel sütés nélkül

Recept itt!

Még több pudingos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek