Imádod a recepteket, de utálsz bevásárolni? Nyugi, van megoldás

Hiába tudjuk mind, hogy a jó étel a jó hozzávalóknál kezdődik, a gyakorlatban ezek beszerzése nem mindig olyan egyszerű. (x)

Sokan minden egyes nap este 6-ig dolgozunk, a bevásárlásra csak munka után marad időnk, ezért kénytelenek vagyunk az útba eső boltfelhozatalból válogatni. Egy-egy apróságért beugrani persze nem probléma. De amikor egy recepthez keressük a szuper alapanyagokat, valahogy mindig hiányzik valami - legtöbbször éppen az, ami különlegessé teszi az ételünket: a belga vaj a trüffeltortához, a bourbon vaníliarúd a crème brûlée-hez, vagy a fenyőmag a rusztikus pestónkhoz.

Ilyenkor nem sok választásunk marad: vagy a nyakunkba vesszük a várost, hogy felkutassuk receptünk koronáját, vagy megelégedünk kevesebbel, és bízunk abban, hogy senkinek nem tűnik fel, ha a kápia paprikát mondjuk kaliforniaira cseréljük. Persze elzarándokolhatunk pár hetente egy városszéli hiperbe is, hogy hazacipeljük a fél boltot, de végső soron ez a sok bajlódás éppen a főzés szépségét árnyékolja be, és elveheti a kedvünket a legjobb receptektől is.

Hogyan törjük meg a bevásárlás átkát? Természetesen bevásárlással – csak tegyük ezt mostantól online! Szerencsére az Auchan elindította online áruházát már Budapest teljes területén és vonzáskörzetében is, így nyugodtan válogathatsz a francia hipermarket nagy választékából, az ott már megszokott kedvező árakon.

Megtetszett itt egy jó recept? Menj az Auchan webshopjára, pakold össze a hozzávalókat, és nézd, ahogy gombnyomásra nálad terem az összes hozzávaló. Neked már csak azt kell csinálnod, amit szeretsz: sütni, főzni, kóstolni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek